Pllakë Përkujtimore: Vendtakimet e Shtabit të UÇK-së dhe Diplomatëve Ndërkombëtarë- Llashkadrenoc, Malisheve

 Pllakë Përkujtimore

Pllaka Gjatë viteve 1998-99 në këtë shtëpi janë mbajtur takime në mes të shtabit të përgjithshëm të UÇK-së dhe diplomatëve ndërkombëtar,OSBE-së dhe KDOM misioni Amerikan

  • Listing ID: 7228
  • Viti i ndërtimit: 2018
  • E ndërtuar nga: OVL e UÇK-se, Komuna Malisheve