Pllakë Përkujtimore Brigadat: 111,112,113 dhe 114 - Likoc, Skenderaj

 Pllakë Përkujtimore

  • Listing ID: 7093
  • E ndërtuar nga: OVL e UÇK-se
  • Nr parcelës:: 00988-1