Pllakë Përkujtimore e Dëshmorëve dhe Martirëve- Izbicë, Skenderaj

 Pllakë Përkujtimore

  • Listing ID: 7087
  • E ndërtuar nga: Komuna OVL e UÇK-së
  • Nr parcelës:: 00256-0