Pllakë Përkujtimore Njësiti LUMI dhe Shtabi i UÇK-së - Astrazup, Malishevë

 Pllakë Përkujtimore

  • Listing ID: 6860
  • Viti i ndërtimit: 2018
  • E ndërtuar nga: OVL e UÇK-së Dega Malishevë
  • Nr parcelës:: 14-0