Pllakë Përkujtimore: Shtabi i Batalionit të Parë të UÇK-së - Kërvasari, Malishevë

 Pllakë Përkujtimore

Pllakë: SHTABI I BATALIONIT TË PARË TË UÇK-së Brigada 122

  • Listing ID: 7195
  • Viti i ndërtimit: 2018
  • E ndërtuar nga: KK Malishevë dhe OVL e UÇK-së Dega Malishevë