Pllakë Përkujtimore Shtabi i UÇK-së Brigada 122-Kërvasari, Malishevë

 Pllakë Përkujtimore

  • Listing ID: 6759
  • E ndërtuar nga: KK Malishevë dhe OVL e UÇK-së Dega Malishevë