Pllakë Përkujtimore: Vendstrehim i UÇK-së - Senik, Malishevë

 Pllakë Përkujtimore

Pllakë: Respekt odave shtabe, familjeve që strhuan, ushqyen dhe ndihmuan ushtarët e UÇK-së në fhatin Senik 1998-1999

  • Listing ID: 7224
  • Viti i ndërtimit: 2018
  • E ndërtuar nga: Fshati
  • Nr parcelës:: 439-0