Spitali i UÇK-së - Ngucat, Malishevë

 Objekt i Trashegimise te Luftes se UÇK-së

Ky objekt gjatë luftës së Ushtrisë ÇLIRIMTARE Të Kosovës ka shërbyer si Spital, andaj për të treguar kështu mirënjohjen e thellë për këtë familje për kontributin e dhënë përgjatë luftës së shenjtë të UÇK-në të gjitha format, duke përfshirë këtu edhe vënien e shtëpisë për trajtimin e të plagosurëve në shërbim të luftës, përkatësisht për ushtrinë çlirimtare dhe ushtarët e saj, po shënohen si “Spital i UÇK-së”,

  • Listing ID: 3705
  • Viti i ndërtimit: 2018
  • E ndërtuar nga: OVL e UÇK-se