Spitali Ushtarak i UÇK-së - Kërvasari, Malishevë

 Objekt i Trashegimise te Luftes se UÇK-së

Ky objekt gjatë luftës së Ushtrisë ÇLIRIMTARE Të Kosovës ka shërbyer si Spitali Ushtarak i UÇK-së, për të treguar kështu mirënjohjen e thellë për këtë familje përkatësisht Mule Osman Bytyqi për kontributin e dhënë përgjatë luftës së shenjtë të UÇK-në të gjitha format, duke përfshirë këtu edhe vënien e shtëpisë në shërbim të luftës, përkatësisht për ushtrinë çlirimtare dhe ushtarët e saj, po shënohen si “Spitali Ushtarak i UÇK-së”,

  • Listing ID: 3570
  • Viti i ndërtimit: 2018
  • E ndërtuar nga: Komuna e Mlaishevës, OVL e UÇK-së