Spitali Ushtarak i UÇK-së - Kërvasari, Malishevë

 Objekt i Trashegimise te Luftes se UÇK-së

Ky objekt gjatë luftës së Ushtrisë ÇLIRIMTARE Të Kosovës ka shërbyer si Spital, andaj për të treguar kështu mirënjohjen e thellë për këtë familje përkatësisht shtëpia e Ramiz Tafil Bytyqi për kontributin e dhënë përgjatë luftës së shenjtë të UÇK-në të gjitha format, duke përfshirë këtu edhe vënien e shtëpisë në shërbim të luftës, përkatësisht për ushtrinë çlirimtare dhe ushtarët e saj, po shënohen si “Spitali Ushtarak i UÇK-së”,

  • Listing ID: 3622
  • Viti i ndërtimit: 2003
  • E ndërtuar nga: Komuna e Mlaishevës