Varrezat e Dëshmorëve dhe Martirëve - Hereq, Gjakovë

 Varreza te Dëshmorëve dhe Martirëve

  • Listing ID: 2991
  • Viti i ndërtimit: 2019
  • Vlera e ndërtimit: 40000
  • E ndërtuar nga: Komuna
  • Nr parcelës:: 00325-0