Vendi i Rënies së Dëshmorëve: Afrim Zhitia dhe Fahri Fazli - Prishtinë

 Vend i Rënies së Dëshmorit

  • Listing ID: 1890
  • Viti i ndërtimit: 20 Qershor 2005
  • E ndërtuar nga: Komuna