Ky memorial u ndërtua në nderim të martirëve të Fushë Kosovës. Memoriali përmban varrezat e martirëve, murin përkujtimor, pllatonë, rrethojen, hapësirat e gjelberta. Memoriali u...

  • E ndërtuar nga: Komuna dhe Fshati

 Memorial /  Fushë Kosovë

Adem Jashari lindi në një familje me tradita patriotike. Ishte djali i tretë i mësuesit Shaban Jashari. Shkollën fillore e përfundoi në vendlindje, ndërsa Shkollën...

  • E ndërtuar nga: AMKMK

 Shtatore /  Fushë Kosovë