Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve të Kamenicës. Memoriali përmban varrezat e dëshmorëve, stazat, hapësirat gjelbëruese. Memoriali u ndërtua fillimisht nga Komuna dhe...

  • E ndërtuar nga: OVL UÇK dhe Komuna dhe AMKMK

 Memorial /  Kamenicë