Fatos Limani ka lindur më 8 janar të vitit 1978, në Prishtinë, në një familje atdhetare të prejardhur nga fshati Pogragjë i komunës së Gjilanit....

  • E ndërtuar nga: Fshati

 Bust /  Pogragjë

“Hushi” siç e thërrisnin të gjithë Ibrahim Uruçin, është nderi dhe krenaria e popullit të Kosovës. Vetëflijimi i tij është lapidari kryesor i lirisë. Kujtimi...

  • E ndërtuar nga: Fshati

 Bust /  Bresalcë

Ai ka dhënë një kontribut të çmuar edhe në likuidimin e bandave kaçake serbe, të cilat futeshin tinëz në trojet shqiptare dhe vrisnin gra e...

  • E ndërtuar nga: Fondacioni i Idriz Seferi

 Bust /  Zhegër

Para 31 vitesh, më 29 janar 1990, Reshat Ymeri (1962) u qëllua për vdekje nga policia serbe, derisa po demonstronte kundër dhunës dhe padrejtësive të...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Bust /  Gjilan

Page 2 of 5