Ky lapidar u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Dubravë. Lapidari u ndërtua me iniciativë të fshatit. Lapidari përmban pllakën përkujtimore, pllatonë,...

  • E ndërtuar nga: Fshati

 Lapidar /  Dubravë

Page 2 of 15