Ky  memorial u ndërtua në nderim të gjithë dëshmorëve të të gjitha periudhave. Memoriali përmban varrezat, lapidarin, hapësira gjelbruese, shetitore, staza. Memoriali përpos që është...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Memorial /  Gjilan

Zbulimi i shtatoreve, përmendoreve, busteve e pllakave përkujtimore në Gjilan dhe rrethinë, na kthen në një periudhë kohore e cila përcillej atëherë me terrorin e...

  • E ndërtuar nga: Fshati

 Objekt i Trashegimise te Luftes se UÇK-së /  Pogragjë

Page 3 of 5