Ky memorial u ndërtua në nderim të martirëve të masakrës së Izbicës. Masakra e Izbicës u krye nga aparati shtetëror Serb me 27-28 mars 1999...

  • E ndërtuar nga: MMPH dhe AMKMK

 Memorial /  Izbicë

Ky memorial u ndërtua në nderim të  rënies së Mujë Krasniqit dhe 41 Dëshmorëve të rënë në malet e Pashtrikut. 24 vjet më parë, gjatë...

  • E ndërtuar nga: AMKMK

 Memorial /  Pashtrik

Ku memorial u ndërtua në nderim të të gjithë dëshmorëve të Kosovës. U përurua në 23 vjetorin e rënies së Komandant Kumanovës dhe dëshmorëve të...

  • E ndërtuar nga: Komuna, OVL e UÇK-së

 Memorial /  Ngucat

Kjo kullë u ngrit me iniciativë të bashkëluftetarëve, në vendin e rënies të heronjëve Fehmi e Xhevë Lladrovci. Kulla filloi të ndërtohej disa vite pas...

  • E ndërtuar nga: Bashkëluftëtarët

 Memorial /  Çikatovë e Vjetër

Page 9 of 9