Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe heronjëve Azem e Shotë Galica. Memoriali gjendet në vendlindjen e Heroit, në Galicë. Memoriali përmban kullën,...

  • E ndërtuar nga: Qeveria dhe Donatorë

 Memorial /  Galicë

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve dhe martirëve të fshatit Aqarevë. Përmban varrezat, lapidarin, hapësiren gjelbruese, stazat, rrethojen. Memoriali u ndërtua nga Komuna...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Memorial /  Aqarevë

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve të fshatit Baballoq, i Deçanit. Memoriali përmban varrezat e dëshmorëve, lapidarin në formë të kullës tradicionale, fontanën,...

  • E ndërtuar nga: Familja, Komuna

 Memorial /  Baballoq

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve të fshatit Bajqinë, të Podujevës. Memoriali përmban varrezat, lapidarin, hapësirën gjelbruese, stazat, rrethojen. Memoriali u ndërtua nga...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Memorial /  Bajqinë

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve të Baksit. Memoriali përmban varrezat, lapidarin, pllatonë. Memoriali u ndërtua nga Familja dhe Komuna.

  • E ndërtuar nga: Familja dhe Komuna

 Memorial /  Baks

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve të fshatit Billushë. Memoriali përmban varrezat e dëshmorëve, lapidarin me emrat e dëshmorëve, hapësirën gjelbruese, stazat, rrethojen....

  • E ndërtuar nga: Fshati

 Memorial /  Billushë

Ky memorial u ndërtua në nderim të dëshmorëve të Brodit. Memoriali përmban: lapidarin, muralin, pllatonë, hapësirat gjelbruese, staza, rrethojën. Memoriali u ndërtua me iniciativë të...

  • E ndërtuar nga: OVL UÇK

 Memorial /  Brod

Ky memorial u ndërtua në nderim të Dëshmorëve të fshatit Carallukë të Malishevës. Memoriali u ndërtua në vitin 2016 nga Fshati. Memoriali përmban varrezat, lapidarin,...

  • E ndërtuar nga: Fshati

 Memorial /  Carallukë

Ky  memorial u ndërtua në nderim të gjithë dëshmorëve të të gjitha periudhave. Memoriali përmban varrezat, lapidarin, hapësira gjelbruese, shetitore, staza. Memoriali përpos që është...

  • E ndërtuar nga: Komuna

 Memorial /  Gjilan

Page 2 of 9